ДНЗ Оксанка

ДНЗ Оксанка

четверг, 19 февраля 2015 г.

Вербкіський дитячий ясла-садок «Оксанка» відправив гуманітарну допомогу воїнам АТО

      В наш час, коли на Сході нашої країни йде війна, жодна людина не може бути в стороні цієї проблеми. Там, на передовій , наші хлопці – захисники боронять територіальну цілісність нашої держави, там гинуть красені – сини матінки України, там мужніють хлопчики, які в 18-19 років йдуть добровольцями, щоб захистити нашу країну від агресорів.

Вербківський дитячий ясла-садок «Оксанка» неодноразово відправляв в зону АТО гуманітарну допомогу. Ось і на цей раз 2 лютого 2015р. було оголошено акцію для батьків та працівників ДНЗ « Допоможемо учасникам АТО» .
Ніхто не залишився в стороні. Не зважаючи на скрутний стан в сім'ях , адже все подорожчало так, що деякі родини ледь-ледь кінці з кінцями зводять, батьки ДНЗ «Оксанка» принесли сало, мед, солодощі, чай, рибні та м'ясні консерви, цукерки, мило, рушники, носки, деякі навіть зв'язали самі, та багато іншого. 


Працівники закладу закупили для учасників АТО предмети особистої гігієни, носки, рушники, пластирі, індивідуальні вологі серветки та багато іншого . Вихованці ДНЗ «Оксанка» власноруч виготовили «ангелочків» для захисників, із квілінгу зробили картину у вигляді голуба, який є символом миру. Батьки , працівники та вихованці ДНЗ «Оксанка» написали листа для хлопців 93 механізованої бригади з побажаннями миру ,та щоб усі вони повернулися додому живі. В листі писали про те, що ми разом боремося за перемогу – хлопці там, на передовій, а ми тут – в тилу допомагаємо сім'ям переселенців : влаштовуємо їх поза чергою до дитячого садка , допомагаємо сім'ям, в яких є учасники АТО, безкоштовно харчуємо їхніх діточок в дитячому садочку, надаємо матеріальну та моральну допомогу.

Тісний зв'язок тримаємо з головою Спілки матерів Павлоградщини Рибалко Тетяною Іванівною . Ось і на цей раз Тетяна Іванівна приїхала до нас за допомогою . Вона говорить нам щоразу що більш за все потрібно нашим бійцям . Ми намагаємося забезпечити



Комментариев нет:

Отправить комментарий